Anca Balaban Iscu si Asociatia Initiative pentru o Comunitate Responsabila (AICR) pe care o conduce, pun la cale a II-a editie a primului Festival de Film, Muzica si Teatru in aer liber din Moinesti: FilMoFest.

Acesta va dura 5 zile si va cuprinde o multime de activitati inedite cu tematica speciala, afirma Anca Iscu.

“Va invitam sa participati cu mic cu mare, sa traim povesti, sa reinventam povesti.

Sa facem din fiecare seara de FilMoFest o seara minunata in care fiecare dintre noi sa redescoperim intr-un loc ascuns al sufletului copilul pe care l-am neglijat sau chiar uitat, cel care cauta veselia si bucuria din lucruri simple”, ne cheama presedinta AICR.

Intrarea este libera, trebuie doar ca participantilor sa le placa sa stea pe-o patura, in parcul central, si sa se relaxeze la un film sau la o piesa de teatru, sub clar de luna.

“Stim ca suna romantic, dar chiar asa va fi”, ne asigura Anca. Partea dedicata copiilor (“Caravana Filmofest Junior”) are loc saptamâna aceasta, iar cea pentru adulti, saptamâna viitoare, cu incepere din 24 august.

Din cauza ca a plouat, pustii au petrecut prima zi a Caravanei “alaturi de Micul Print si de voluntari” in sala Primariei Moinesti, dar asta nu i-a intristat.

“Erau dornici sa-si vada creatiile expuse si asta mi-a placut foarte mult. Curajul lor de a arata tuturor ceea ce-si imagineaza este de aplaudat. De asta, continuam!”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ