Polițiștii au depistat și reținut doi tineri bănuiți că ar fi sustras bonuri de masă în valoare de 6500 de lei, dintr-o societate comercială în care ar fi pătruns prin efracție

La data de 9 august a.c, în urma investigațiilor efectuate polițiștii de investigații criminale din Moinești au depistat un minor de 17 ani și un tânăr de 18 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că în perioada 15-18 iulie a.c., cei doi ar fi
pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din Moinești și ar fi sustras mai multe bonuri de masa în valoare totală de 6500 lei, ce erau depozitate în vederea distribuirii către salariaţi.

PUBLICITATE

Prejudiciul a fost recuperat parțial.

Față de cei doi bănuiți s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moinești cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ