13 aprilie 2024
ActualitateMoinesti: Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice de la cetățeni...

Moinesti: Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice de la cetățeni și firme

Până pe 12 aprilie, locuitorii, întreprinderile și instituțiile din Moinesti sunt invitați să utilizeze un serviciu inedit și benefic pentru mediu – colectarea gratuită a DEEE-urilor (deșeurilor electrice și electrocasnice).

Acest serviciu este rezultatul unui parteneriat solid între autoritățile locale și operatorul de colectare OCTOGREEN și include o serie de activități menite să educe și să informeze comunitatea cu privire la importanța gestionării responsabile a deșeurilor și la necesitatea colectării selective.

Pe lângă colectarea DEEE-urilor direct de la domiciliu sau de la birou, pe baza programărilor telefonice, serviciul mai propune și un element distractiv și motivant pentru participanți. Astfel, persoanele care predau DEEE-uri vor fi automat înscrise într-o tombolă cu premii. Premiile constau în produse electrocasnice noi, oferite drept recompensă pentru efortul lor în protejarea mediului înconjurător.Această inițiativă nu doar că încurajează cetățenii să-și gestioneze corect deșeurile electronice, dar și subliniază angajamentul comunității locale față de protecția mediului și promovează modele de comportament responsabil și sustenabil.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri