La data de 12 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din Moinești au depistat un tânăr de 22 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Din investigașiile polițiștilor a rezultat că la data de 6 aprilie a.c., tânărul de 22 de ani, împreună cu un minor de 13 ani, ar fi agresat un bărbat de 75 de ani, care se afla pe terasa unui restaurant din localitate și l-ar fi deposedat de o sacoșă în care se aflau documente de identitate şi medicale.

Prejudiciul a fost recuperat.

PUBLICITATE

Față de tânărul de 22 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ