Polițiștii moineșteni au confiscat , dintr-un centru de colectare, 4 tone de deșeuri feroase, pentru care administratorul societății nu deținea documentele prevăzute de legislația în vigoare.

La data de 02 martie a.c., polițiștii din Moinești au desfășurat o acțiune de prevenire a furturilor de materiale feroase şi neferoase.

În cadrul acțiunii, în urma unui control efectuat la un centru de achiziție, polițiștii au stabilit că administratorul societății nu deținea documente justificative pentru cantitatea de 4 tone deşeuri feroase.

PUBLICITATE

Față de societatea în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 2000 de lei, conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, iar complementar s-a dispus confiscarea celor 4 tone deșeuri feroase.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ