Narcis Zamfir, “un tânar podurean de-al nostru”, cum il numeste Diana Albu, viceprimarita comunei Poduri, remarcabil prin “talentul sau de a cânta, cu care ne-a incântat de atâtea ori inimile”, este invitatul consulului general al României in Ucraina, Emil Rapcea, la Consulatul Român de la Odesa.

“Felicitari, Narcis, sa duci numele comunei cât mai departe!”, ii ureaza Diana Albu, apoi explica: “A fost pregatit de profesoara noastra, Gabriela Biea, si e foarte talentat! E voluntar la Crucea Rosie si voluntar, an de an, la noi, in Poduri, la Scoala de Vara.”

Narcis Zamfir, solist de muzica populara, s-a nascut in satul Valea Sosii, a urmat Scoala Gimnaziala Poduri, apoi Liceul “Spiru Haret” din Moinesti.

PUBLICITATE

Acum locuieste in municipiul Moinesti si studiaza la Scoala Postliceala “Carol Davila”. Pe Excelenta Sa l-a cunoscut la “Sarbatoarea Vinului”, organizata la inceputul lunii noiembrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ