25 mai 2024
ActualitateModernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în satele Siretu și...

Modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în satele Siretu și Șerbești

Astăzi, președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, a participat la semnarea contractului de proiectare și execuție lucrări pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în satele Siretu și Șerbești, din comuna Săucești. Această inițiativă face parte din Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și beneficiază de o finanțare de aproximativ 30 de milioane lei.

Proiectul va permite extinderea rețelei de alimentare cu apă pe o lungime de 7,73 km, aducând beneficii directe pentru aproximativ 5.700 de locuitori. De asemenea, 1.550 de cetățeni vor fi racordați la rețeaua de canalizare, care va fi extinsă cu 20 km conform planurilor proiectului.

“Această nouă investiție completează suita de realizări a echipei conduse de primarul Valentin Manea, care a dat un nou impuls comunei, prin abordare și viziune coerentă a managementului administrativ. Strădaniile edilului Valentin Manea se reflectă în investițiile constante realizate în Săucești, facilitățile din comună fiind comparabile cu cele din mediul urban”, a declarat președintele Ivancea.Modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare reprezintă o prioritate esențială pentru dezvoltarea sustenabilă a comunei Săucești. Proiectul va aduce beneficii semnificative în ceea ce privește accesul la apă potabilă de calitate și asigurarea unui mediu sănătos pentru toți locuitorii.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri