18 mai 2024
ActualitateModernizarea DJ 117, finalizată și în comuna Berzunți

Modernizarea DJ 117, finalizată și în comuna Berzunți

Locuitorii din zonă au acum la îndemână o legătură rutieră modernizată în integralitate, pentru a ajunge mai rapid în localitățile limitrofe.

DJ 117, în zona comunelor Berzunți și Poduri, a avut o porțiune din balast care a fost reabilitată. Astfel, marți a fost recepționată o arteră modernă și sigură pentru participanții la trafic, o rută alternativă cu un traseu pitoresc către Moinești și Onești.

“Împreună cu Ştefan Tifan- primarul comunei și consilierul județean- Vasile Budacă, am parcurs porțiunea pe care s-au executat lucrări la sistemul rutier, acostamente consolidate din beton, șanțuri si rigole carosabile, ziduri de sprijin, regularizarea albiei râului, 5 podețe și 3 poduri noi”, a declarat Valentin Ivancea, președintele Consiliului Județean Bacău.Valoarea totală a proiectului este de 4,3 milioane euro, fonduri asigurate de Consiliul Județean Bacău prin Serviciul Public Județean de Drumuri.

Prin recepția acestui tronson de drum, care completează lucrările efectuate în comuna Poduri pe DJ 117, cetățenii beneficiază de o cale de tranzit realizată la standarde europene, cu acces facil către rețeaua de drumuri naționale.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri