Directorul CSS Bacau, Marius Capusa, alaturi de proaspatul pensioner Gheorghe Mocanu. Foto: Liviu Maftei

Moment festiv, ieri, la sediul CSS Bacau. Conducerea clubului bacauan a tinut sa aniverseze prodigioasa activitate depusa de-a lungul anilor de profesorii Gheorghe Mocanu si Eric Berza, care au iesit la pensie in aceasta toamna.

“Sunt doi oamenii care au dat foarte mult sportului bacauan. Le multumesc pentru acest lucru, dar si pentru felul in care m-au ajutat incepând cu 1999, an in care am intrat pe poarta CSS-ului si le doresc multa sanatate si pensie lunga”, a declarat directorul CSS Bacau, Marius Capusa, care le-a pregatit si câte un mic cadou proaspetilor pensionari.

“Cea mai mare satisfactie profesionala se refera la Eusebiu Diaconu, campionul european la lupte pe care l-am descoperit, format si antrenat pâna când a implinit 17 ani, vârsta la care a fost preluat de Ion Butucaru la lotul national. In plan personal, principala reusita a constituit-o familia. Am trei nepoti, cu vârste cuprinse intre 6 si 12 ani. Sunt toti trei in Franta si imi doresc sa ajung sa-i vad la casele lor”, a declarat Gheorghe Mocanu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ