13 aprilie 2024
ActualitateMoaștele Sfântului Ierarh Nectarie, aduse la biserica jandarmilor

Moaștele Sfântului Ierarh Nectarie, aduse la biserica jandarmilor

Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău își deschide porțile pentru o serie de evenimente deosebite, invitând comunitatea să participe și să se alăture în momente de spiritualitate și comemorare.

Într-o atmosferă solemnă și plină de însemnătate religioasă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău va găzdui aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Nectarie. În cadrul Bisericii “Sfânta Treime”, soborul de preoți va oficia slujbe religioase începând cu ora 08:30 și până la ora 11:00, oferind participanților ocazia de a se ruga și de a se conecta la tradițiile și valorile spirituale.

În continuare, la ora 12:00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău va marca solemnitatea Zilei Jandarmeriei Române printr-un ceremonial militar și religios desfășurat la sediul său. Această ocazie specială este menită să celebreze și să recunoască devotamentul și sacrificiul jandarmilor români în slujba țării și a comunității.Evenimentele propuse reprezintă nu doar momente de comemorare și recunoaștere, ci și prilejuri de solidaritate și unire în jurul valorilor care ne definesc ca națiune și comunitate. Toți cei interesați sunt invitați să participe și să se alăture în aceste momente de importanță spirituală și patriotică.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri