Un autobuz de la Asociatia Operatorilor de Transport Public Privat a accidentat mortal un boschetar. Constantin Rosu s-a aciuat sub mijlocul de transport fara stirea nimanui si a fost tarat pe asfalt mai bine de patru kilometri. Soferul este cercetat pentru ucidere din culpa.

Autobuzul cu numarul de inmatriculare HR 04-SJE a ajuns in parcarea de la Complexul Comercial Bistrita la ora pranzului. &#8222Nici nu am stationat bine, ca un barbat s-a si prezentat la usa autobuzului, cu intentia sa urce, ne-a declarat soferul Constantin Ciocan. Mirosea urat si avea privirea tulbure. I-am spus ca sunt in pauza de masa. Nu i-am dat voie in masina. Apoi, eu m-am dus sa-mi cumpar ceva de mancare. Abia dupa o jumatate de ora am iesit pe traseu. Pe vagabondul care a vrut sa mearga cu autobuzul nu l-am mai vazut. De fapt am si uitat de el, dupa ce l-am alungat”. Conducatorul auto insaavea sa-si aminteasca de boschetar mult mai curand decat si-ar fi inchipuit. Intre statia de la Aeroport si cea de la Narcisa a observat un taximetrist care ii facea semne deisperate sa opreasca. In cele din urma, soferul a tras pe dreapta. &#8222Nu intelegeam

de ce atata agitatie din

partea taximetristului, spune Constantin Ciocan. Abia cand am oprit autobuzul am aflat de nenorocire”. Soferul de taxi observase dara de sange, inca de la statia de la Aerostar si voia sa atentioneze conducatorul auto de pe mijlocul de transport in comun ca are ceva sub masina. Om sau animal!

Boschetarul a fost scos de sub autobuz de catre pompieri

Era boschetarul din statia de la CCB. Cat a lipsit soferul, acesta s-a bagat sub autobuz si s-a agatat cu bratele de barele de sub masina. A murit cu mainile inclestate. Soferul Constantin Ciocan nu s-a atins de el. A anuntat imediat politia. A fost insa nevoie de echipa de descarcerare a Inspectoratului Judetean de Urgenta, ca trupul neinsufletit al vagabondului sa fie scos de sub autobuz. Pompierii au muncit mai bine de o jumatate de ora, ca sa ridice autovehiculul cativa centimetri. In cele din urma cadavrul a fost recuperat. Mare parte a acestuia era mutilata ingrozitor. Necunoscutul parca fusese polizat. Ramasitele pamantesti ale barbatului au fost transportate la morga.

Soferul va fi cercetat pentru ucidere din culpa

Unul din politistii criminalisti l-a recunoscut pe barbatul care a sfarsit cu zile sub rotile autobuzului. Individul se numeste Constantin Rosu si figura in evidentele Politiei Municipiului Bacau ca boschetar. Nu are familie si nici rude. Sau daca are, nimeni nu le cunoaste. Vagabondul a incercat de cateva ori sa-si curme zilele, ultima oara chiar de pe nocturna de la Stadion. Insa nu a avut curaj sa-si duca pana la capat intentiile suicidale. Acum nu se stie daca a vrut sa &#8222circule” fraudulos, sau doar sa se fereasca de soarele molesitor de august. &#8222Se va face o ancheta pentru stabilirea cauzelor accidentului, ne-a declarat comisarul Vasile Cristudor, seful Politiei Municipiului Bacau. Soferului de pe autobuz i s-a intocmit dosar penal, el urmand sa fie cercetat pentru ucidere din culpa”.

Scris de Lili ADOCHITEI

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE