Alt antrenor, acelasi concept: promovarea tinerilor jucatori. Cu Mihai Ionescu pe banca, Aerostar isi continua politica de intinerire a lotului cu elemente de perspectiva. “Asta nu inseamna ca intorc spatele fotbalistilor cu experienta. Dimpotriva, vreau sa creez o simbioza intre tinerele talente si jucatorii cu experienta”, a precizat Misu Ionescu, care a semnat cu “aviatorii” un contract de un an, cu drept de prelungire.

-Domnule Misu Ionescu, ce v-a determinat sa preluati Aerostarul?

-Seriozitatea proiectului si a conducerii de aici. Am de mai mult timp o relatie buna cu domnul director Damaschin si cu domnul presedinte Voicu, o relatie bazata pe incredere si respect reciproc. Cunosc bine realitatea de la echipa deoarece am pastrat un fir deschis cu Aerostarul in tot acest timp.

PUBLICITATE

-Obiectiv?

-Nu este niciun secret faptul ca statutul Aerostarului ramâne acela de club care creste si lanseaza jucatori de perspectiva. La o prima evaluare, pot spune ca am gasit aici jucatori cu calitati, care se pot dezvolta frumos. Pe lânga dorinta de a forma si promova jucatori, avem in vizor si ocuparea unui loc fruntas la nivelul Ligii a III-a. Acesta e un prim pas. Oricum, sunt convins ca putem face lucruri frumoase, cu conditia sa respectam ideea de munca si de disciplina de la care nu voi face niciodata rabat.

-Inteleg ca lotul va fi completat, pe lista figurând si jucatori cu experienta, nu doar cu tineri.

-In functie de posibilitati, proportional cu jucatorii tineri, vreau sa aducem câtiva fotbalisti cu experienta, care sa dea greutate echipei, sa asigure un echilibru la nivelul lotului, dar si concurenta pe posturi. Jucatori cu experienta nu inseamna neaparat cei trecuti de 30 de ani, ci de fotbalisti maximum 24-25 de ani.

-Posturi deficitare?

-Sa spunem ca mi-as dori un fundas lateral, un stoper, un mijlocas si, evident, un vârf de atac. Pricum, timpul lucreaza in favoarea mea, in conditiile in care mai avem cel putin o luna si jumatate pâna la startul campionatului de Liga a II-a.

-Cum vedeti situatia Ligii a III-a?

-In general, situatia fotbaliului românesc este una sub orice critica. Uitati-va ce se intâmpla si la Liga a II-a! Pâna la urma, fotbalul reflecta nivelul societatii. Pot sa va spun ca jucatorii si antrenorii de la Aerostar ne putem considera persoane fericite deoarece la acest club exista stabilitate, salariile si primele de joc fiind platite la timp. Acest lucru ne responsabilizeaza si mai mult si, asa cum am mai spus, am convingerea ca putem realiza lucruri frumoase aici.

Costel Busaga, “secund” la Aerostar
“Aviatorii” nu si-au schimbat doar antrenorul principal, ci si “secundul”. Astfel, Misu Ionescu va fi “secondat” de Costel Busaga, care a activat pâna acum ca antrenor la grupele de copii ale Aerostarului. “Suntem convinsi ca este o alegere foarte buna. Avem mare incredere in cuplul Misu Ionescu- Costel Busaga”, a declarat presedintele sectiei de fotbal a divizionarei C bacauane, Valerian Voicu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Vor mai veni unii de la SC Bacau, deoarece salariile lor sunt de functionari (1.000 lei) si nu se pot comleta decat daca mai apar niste sponsori credinciasi Primariei…

LĂSAȚI UN MESAJ