Vasile Stoleru din Rachitoasa s-a saturat sa se lupte cu mistretii: “Strica tot, porumbul, floarea soarelui, tot. Stau noaptea de paza, fac focul, dar nu tin cont. Am luat pocnitori de patru milioane dar nu se sperie, s-au domesticit.

Seful ocolului silvic ma cearta ca-i alung vânatul, dar eu il alung de pe terenul meu!” Mosul afirma ca au venit niste specialisti, au scris ceva intr-o agenda si cu scrisul a ramas. “Am 80 de ani si stau de paza in fiecare noapte ca sa-mi apar hrana dar nu reusesc. Nimeni nu face nimic!”

Ovidiu Ivanciu, primarul comunei, afirma ca de facut se face tot ce e legal, insa mistretii sunt prea multi: “Noi respectam procedura legala: in 24 de ore, omul anunta primaria, iar noi anuntam ITRSV, APM, DADR. Firma care are in administrare fondul de vânatoare trebuie sa vina in 48 de ore ca sa evalueze pagubele si intotdeuana a venit.

PUBLICITATE

Problema e ca mistretii sunt foarte multi. Daca vine o turma de 20 de mistreti pe o jumatate de hectar, nu ramâne nimic in urma!”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ