Plecata cu familia in Italia de 17 ani, Andreea Simon a devenit un nume cunoscut in modeling-ul si fashion-ul din Peninsula. Nascuta in Bacau in 1994, Andreea a invatat doar in Italia, unde este absolventa de liceu economic, iar in prezent este studena in anul III la Facultatea de Stiinte Politice din Florenta, specializarea Servicii Sociale.

De la vârsta de 15 ani a inceput sa cocheteze cu modeling-ul, intre timp reusind numeroase prezentari de moda. A pozat chiar si pentru branduri cunoscute de bijuterii, accesorii si cosmetice. De ceva vreme a fost atrasa de actorie si chiar a reusit sa fie prezenta pe „covorul rosu” alaturi de renumiti actori italieni la Festivalul de Film de la Venetia.

„Am câstigat foarte multe concursuri de miss, unul dintre cele mai importante pentru mine fiind «Miss Reginetta» când m-am calificat in finala nationala top 20 din 3000 de concurente din toata Italia.” Mai interesant pentru noi, insa, suna titlul de „Miss România din Italia 2015”, concurs pe care l-a câstigat la finalul lui noiembrie anul trecut, in preajma zilei nationale. „Ma simt foarte onorata de acest titlu.

PUBLICITATE

Andreea Simon 1n

Finala s-a tinut la Roma intr-un cadru spectaculos alaturi de 7000 de români care au sarbatorit ziua nationala, la eveniment luând parte Irina Loghin, Maria Dragomiroiu si Raoul. Am avut mari emotii pentru ca finalistele erau foarte frumoase iar intrebarile de cultura generala si din politica au fost foarte grele” , a povestit Andreea Simon pentru cotidianul Desteptarea. Astfel, visul ei de când era mica a devenit realitate.

Despre viitorul ei, Andreea ne-a spus ca vrea sa-si termine studiile superioare si sa se indrepte spre o cariera diplomatica. La final, intrebata daca o mai leaga ceva de locul in care s-a nascut „Miss România din Italia 2015” ne-a declarat: „Iubesc Bacaul pentru ca e orasul meu natal. Din pacate ma intorc doar de doua-trei ori pe an. Bacaul va ramâne mereu un loc special in inima mea !”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Asa vor pleca toti tinerii nu numai din Bacau ci din toata tara..>>>
    De ce??? fiindca santem Cea mai SARACA TARA din Europa,dar ne mandrim ca
    santem Romani,

LĂSAȚI UN MESAJ