Liberalii au emis, saptamâna trecuta, o circulara care ii avertizeaza pe cei din teritoriu ca membrii de partid care isi vor critica in mod public colegii vor fi dati afara din organizatie. Anuntul a fost facut de Marian Petrache, secretar general al partidului, sosit in Bacau, la sfârsitul saptamânii trecute, spre a demara pregatirile pentru alegerile locale.

“Ar trebui sa fim naivi ca sa nu acceptam ideea ca va fi competitie in PNL. Sunt doua foste structuri care, acum, vor avea la dispozitie o singura lista” a declarat secretarul PNL. E vorba despre o circulara trimisa in teritoriu dupa Consiliul National de la Pitesti, circulara prin care s-a transmis presedintilor de filiala ca orice atac din interior impotriva unui membru al PNL va fi sanctionat cu excluderea din partid.

Problemele vor fi discutate in spatele usilor inchise, “nu trebuie sa ascundem sub pres ceva”, dar public se va lua pozitie numai dupa ce se lamuresc lucrurile in interior, a explicat Marian Petrache. Recent, intre presedintele si vicepresedintele organizatiei PNL Onesti a avut loc un conflict care a pornit de la o tema minora (cotizatia), dar a culminat cu o bataie.

In acest caz, vor urma excluderi? “Noi avem o comisie de disciplina la nivelul PNL si toate cazurile acestea vor fi analizate cu multa chibzuinta, indiferent de persoana sau de partidul din care provine, apoi va fi luata o decizie”, a afirmat Ionel Palar (foto), copresedinte al PNL Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Economistule,te deranjeaza cei care au opinii si taria de a le exprima? Stai binisor ,nu ameninta cu excluderea din,,,Partidul tradarii nationale ! Ati avut valoare doar avandu-l la carma pe Antonescu.Ati ramas orfani,iar romanii sunt milosi,dar nu prosti.Ati castigat mereu,sau aproape mereu,trisand, dar cum ulciorul nu merge de multe ori la apa,voi, penelistii pestriti,mai faceti PAS !!Invatati sa fiti demni!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ