La inceput, dorea sa devina avocata. Apoi, a inceput sa se gândeasca serios cum ar fi sa imbrace uniforma de politista. Asta pâna când si-a descoperit pasiunea pentru jurnalism. Acum, insa, prefera ca altii sa scrie despre ea si despre cariera sa de voleibalista pe care si-o doreste cât mai indelungata si mai prodigioasa.

Sa nu va imaginati ca Alexandra Adragai este o fata nehotarâta. Nicidecum! Mai degraba este plina de calitati. Ar putea face foarte bine si meseria de avocata, si cea de politista si cea de reporter. Dar pentru ca tocmai s-a laureat campioana nationala la minivolei cu CSS Bacau ar fi pacat sa intoarca spatele fileului. La 13 ani pe care i-a implinit pe 25 martie, Alex si-a adus o contributie decisiva la cucerirea titlului, primul in materie de volei juvenil adjudecat de Bacau in ultimul sfet de veac. “Inca nu realizez ca suntem campioane.

Luptam de trei ani pentru acest titlu. A fost un sezon foarte greu, dar au meritat toate eforturile”, marturiseste cea care a inceput voleiul in urma cu trei ani, urmând exemplul si indemnul colegei de clasa si de echipa Nicola Juncu. “Alexandra a progresat foarte mult de atunci, devenind una dintre jucatoarele de baza ale echipei”, precizeaza antrenorul sau de la CSS, prof. Dumitru Matanie. Conform asteptarilor, Alex marturiseste ca meciul cel mai dificil de la turneul final a fost chiar finala cu Lugojul:

PUBLICITATE

“Am inceput slab finala deoarece in subconstient ne gândeam ca va fi usor deoarece le mai batusem o data in grupa. Din fericire, la 0-2 ne-am revenit. A fost greu, dar cu atât mai frumos”. Suportera a Stiintei si fan declarat al argentiniencei Mimi Sosa, Alexandra Adragai se descurca de minune si la scoala, fiind sefa clasei a VI-a A de la Scoala “Mihai Dragan” unde o are ca diriginte pe prof. Atena Turbatu.

Pasionata de limba româna, de franceza si de biologie, Alex isi onoreaza din plin statutul de sefa a clasei. Si la scoala, si la volei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Mă bucur mult pentru tine, Alexandra. Nu credeam că vei ajunge atât de departe.
    Amintește-ți mereu să faci lucrurile atât cu capul sus, cât și cu cea mai mare simplitate pe care o poți avea. Dăruieșts-te. Dăruiește-te din plin și într-un final va merita efortul. Să ai mereu încredere în tine și te felicit încă o dată pentru performanțele VOASTRE. Te pup??

LĂSAȚI UN MESAJ