O calificare dupa alta pentru echipele de volei ale CSS Bacau. Dupa ce cadetele antrenate de Traian Snel si-au asigurat prezenta la turneul final al Campionatului National, a venit rândul echipei de minivolei pregatita de Dumitru Matanie sa ajunga intre primele opt formatii ale României la aceasta categorie de vârsta.

Bacauancele au acces la turneul final ce va avea loc in perioada 15-17 mai ca urmare a victoriilor pe linie obtinute la turneul semifinal pe care l-au gazduit la finalul saptamânii trecute. Rezultatele vorbesc de la sine: 3-0 (15, 11, 7) cu LPS Suceava, 3-0 (9, 6, 10) cu CSS Iasi si 3-0 cu CSM Ploeisti (9, 7, 17).

“Intr-adevar, rezultatele ne-au surprins si pe noi, in masura in care acestea evidentiaza o diferenta clara de valoare in favoarea noastra”, a declarat antrenorul Dumitru Matanie, care a spart, in sfârsit, gheata unei calificari la turneul final cu formatia de minivolei: “In anii din urma am avut ghinion, ca sa nu spun altfel, având, mereu, ca adversara la semifinale echipa campioana. In conditiile in care se califica o singura echipa, eram condamnati din start la locul 2.

De data aceasta, insa, lucrurile s-au schimbat, iar rezultatele ne dau incredere in perspectiva turneului final. Totul este ca, pâna la turneul final, sa avem posibilitatea de ne mentine in forma prin disputarea unor jocuri de pregatire cu adversari puternici, care sa ne mentina in priza”. CSS Bacau a rulat urmatorul lot de jucatoare: Alexandra Adragai, Iulia Matanie, Nicola Juncu, Denisa Sava, Madalina Airoaie, Neidi Enache, Bianca Dodan, Bianca Popa, Carina Nastasa, Ioana Bunea, Maria Bahrim si Bianca Ailincai.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ