In ultima vreme, vestile bune se ingramadesc in curtea campioanei României la minivolei, CSS Bacau. Dupa ce Asociatia Betania a oferit tuturor campioanelor din lotul pregatit de Dumitru Matanie si Traian Snel pantofi de sport Adidas, in semn de recunoastere a performantei realizate in sezonul 2014-2015, conducerea CSS Bacau a programat un cantonament de o saptamâna pentru minivoleistele bacauane.

Astfel, de pe 17 august, campioanele vor efectua un stagiu de pregatire de sapte zile la Cârlibaba, in apropiere de Vatra Dornei.

“Campioana merita toata sustinerea noastra”, a declarat directorul CSS Bacau, Marius Capusa. “Sunt foarte multumit ca beneficiem de acest cantonament la care vor participa medaliatele cu aur in sezonul trecut”, a afirmat antrenorul Dumitru Matanie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ