In acest week-end, Bacaul va gazdui turneul final al Campionatului National la minivolei feminin. Grupa A, din care fac parte, alaturi de gazdele de la CSS Bacau, CSS Târgoviste, Juvenil LPS Brasov si CSS Lugoj isi va disputa meciurile la sala de sport a CN “Vasile Alecsandri”, in timp ce Grupa A, compusa din CSS 5 Bucuresti, CSS Buzau, Power Volei Baia Mare si CSS ProVolei Botosani isi va derula confruntarile la “Anghel Saligny”.

Cu 15 victorii din tot atâtea partide, CSS Bacau este creditata cu sanse la medalii, chiar daca tragerea la sorti nu a fost generoasa cu echipa antrenata de Dumitru Matanie.

“Asteptarile sunt mari pentru ca avem echipa buna, insa totul depinde cum vor trece fetele peste stresul competitional. Nu trebuie sa uitam ca, pâna la urma, vorbim despre sportive de 12-13 ani.

Nici tragerea la sorti nu ne-a ajutat foarte mult, insa noi credem in sansa noastra. Daca ne calificam, inseamna ca intr-adevar avem valoare”, a subliniat antrenorul CSS Bacau, Dumitru Matanie, care conteaza pe urmatorul lot de jucatoare: Alexandra Adragai, Iulia Matanie, Nicola Juncu, Denisa Sava, Madalina Airoaie, Neidi Enache, Bianca Dodan, Bianca Popa, Carina Nastasa, Ioana Bunea, Maria Bahrim si Bianca Ailincai.

Partidele se vor derula in fiecare zi, dimineata si dupa-amiaza, de la ora 10.00, respectiv 16.00, cu exceptia duminicii atunci când va avea loc un maraton voleibalistic ce va incepe la ora 9.00 si se va incheia dupa-amiaza, odata cu desemnarea medaliatelor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ