Joi, ministrul Transporturilor Sorin Buse a efectuat o vizita de lucru pe santierul centurii Bacau.

„Mobilizarea nu este deloc cea dorita, de aceea am dat un ultimatum constructorilor: ori vor aduce muncitori si utilaje într-un numar mult mai mare pe santiere, ori vom gasi alte solutii pentru ca santierele sa fie deblocate si proiectele sa continue”, a subliniat ministrul Sorin Buse, citat de site-urile de specialitate.

Intr-adevar, in afara unor utilaje pozate undeva in zona Nicolae Balcescu in urma cu circa trei saptamâni, alte semne de santier nu se vad pe traseu, desi mai multe segmente de drum sunt libere de sarcini deci se poate lucra fara probleme.

PUBLICITATE

In replica la cele constatate de ministru insusi, vineri, pe pagina de Facebook a firmei Eko Insaat apar fotografii cu mai multe cladiri prefabricate care vor servi probabil la completarea organizarii de santier din Letea Veche, incarcatoare, uzine, platforme, buldozere si excavatoare, cu mesajul ca „munca continua”.

Din termenul de doi ani, care au inceput sa curga din mai 2016, au trecut deja mai bine de trei luni fara progrese vizibile.

Primul avans pentru lucrari, in cuantum de 70 de milioane de lei, a fost achitat de compania de drumuri la sfârsitul lunii august.

Acest lucru ar fi trebuit sa implusioneze lucrarile, dar deocamdata sunt nu progrese vizibile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. pana in anul 2100
    poate o fi gata macar partial…ce, nu avem varianta ocolitoare prin letea veche?
    o mai zic si o repet: instrument de manipulare electorala.

  2. Nu cred ca vor fi in stare sa finalizeze lucrarea , pentru simplu motiv ca nu au inca angajati si va dura enorm de mult , motiv de intirziere si asa mai departe……………

LĂSAȚI UN MESAJ