Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, şi-a dat demisia în plin scandal al dezinfectanţilor din spitale.

Este al patrulea ministru din Cabinetul Cioloş care şi-a depus mandatul.

Premierul Dacian Cioloș a acceptat luni demisia ministrului Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, și urmează să facă o altă propunere pentru această funcție.

PUBLICITATE

“Am acceptat astăzi demisia domnului Patriciu Achimaș-Cadariu din funcția de ministru al Sănătății. În perioada următoare, voi înainta domnului președinte al României, Klaus Iohannis, propunerea pentru un nou ministru al Sănătății”, precizează premierul.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. …si pina la urma,pleaca toti tehnocratii din urbea Guvernului si partidele isi freaca mainile pentru a pune mana pe ciolanul tarii,unde inca mai are ceva carne cruda imbibat in sange.Asta este rodul iesiri de sub titulatura comunista.Am vrut democratie.. na va democratie.

  2. Cu o demisie nu se face ordine in sistemul distrus timp de 26 de ani! Si nici demisia guvernului tehnocrat, nu rezolva problema de tara! Regandirea strategiei de guvernare, resetarea unui program care nu mai face fata conditiilor actuale…

  3. Inca un miel sacrificat….”Pacientul pe primul loc!” Iti sta mintea-n loc! De ce nu, “VIATA PE PRIMUL LOC!”, ZILELE OMULUI, OMUL, FIINTA UMANA…
    Abatere grava de la normalitate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ