Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh, vicepremierul României și ministru al Dezvoltării Regionale, și Adrian Gâdea, ministru secretar de stat, vor face, marți, 28 februarie, o vizită de lucru în Bacău.

„Noi am lansat oficial invitația vineri și am primit răspunsul vineri seara, a declarat Sorin Brașoveanu, președintele CJ Bacău. Sper să nu se modifice programul și să rămână marți, inițial era vorba să vină miercuri. Întâlnirea va avea loc la Centrul de Afaceri și Expoziții, începând de la ora 14,30.

Vom face o prezentare a investițiilor de care a beneficiat județul Bacău în ultimii trei ani pe PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală) și a priorităților pentru următorii ani.”
La întâlnire vor fi invitați toți primarii și parlamentarii de Bacău.

PUBLICITATE

De aici, vicepremierul Sevil Shhaideh și ministrul Adrian Gâdea vor pleca la Neamț, apoi la Bistrița.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ