Turneul “Simba Invest is Golden”, organizat de ACS Golden Kids, a ajuns la cea de-a treia editie

Printre obiceiurile (bune) ale Sarbatorilor de Iarna se numara, de câtiva ani, si turneul de mini-handbal organizat, la fiecare final de sezon, de ACS Golden Kids, in parteneriat cu Simba Invest si Federatia europeana de Handbal.

Ajuns la cea de-a treia editie, turneul “Simba Invest is Golden” a reunit sâmbata, la baza sportiva Gepex, 165 de copii nascuti intre anii 2003 si 2008, de la urmatoarele cluburi: OK Sport Onesti, CSS Tecuci, CSS Târgu-Neamt, Scoala Generala nr. 80 Bucuresti, CS “Nadia Comaneci” Onesti, CSU Suceava (cu doua grupe) si gazdele de la ACS Golden Kids, care au avut, la rândul lor, doua grupe de vârsta. Absenta tabelei de scor a fost compensata de voia buna, intretinuta si de piesele muzicale care au avut rol de…cronometru.

PUBLICITATE

La final, toti participantii au fost premiati, pe lânga cadourile “dulci” oferite de Simba Invest, acestia intrând si in posesia unor mingi de handbal numarul zero si numarul 1, oferite de Federatia Europeana de Handbal, reprezentata prin lectorul EHF, Alexandru Acsinte.

“Pentru noi, numarul mare de participanti si bucuria pe care acestia o manifesta atunci când intra pe terenul de minihandbal reprezinta o satisfactie extraordinara. Tinem sa le multumim tuturor celor care au si-au dat concursul la buna desfasurare a turneului: sponsorului Simba Invest, Federatiei Europene de Handbal pentru sustinerea clubului organizator de promovare a mini-handbalului, conform regulamentului EHF, echipei Gepex, voluntarilor implicati, parintilor si antrenorilor”, a declarat presedintele ACS Golden Kids, Sandu Iacob.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ