Echipa de minihandbal a CSS Bacau va debuta astazi la turneul final al Campionatului National ce se desfasoara la Turda. Startul este unul in forta pentru echipa antrenata de prof. Marius Capusa: dimineata, bacauanii joaca impotriva celor de la CSM ploiseti, pentru ca in cursul dupa-amiezii sa o intâlneasca pe Extrem Baia Mare.

Ultimul joc al grupei este programat vineri, in compania Banatului Timisoara. “Speram sa facem o figura cât mai frumoasa la Turda.

Rezultatele au rolul lor, insa cel mai important aspect este experienta pe care copiii o pot acumula la un astfel de turneu”, a declarat Marius Capusa, care a deplasat un loc alcatuit din 12 jucatori nascuti in anii 2003 si 2004: Robert Capata, George Dinu, Lucian Gradinaru, Stefan Macovei, Robert Pichiu, Neculai Romanet, Vasile Romanet, Alexandru Ilie, Stefan Tudor, Stefan Alexandru Mihaila, Daniel Irimia si Stefan Adrian Armanu. Cei mai promitatori jucatori ai bacauanilor sunt Romanet, Dinu si Macovei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ