Bilant satisfacator pentru echipa de juniori 4 a CSS Bacau la turneul final al Nationalelor de minihandbal incheiate, recent, la Resita. Echipa antrenata de prof. Marius Capusa s-a clasat pe locul 8, la capatul unui parcurs in care a colectionat doua victoriisi patru infrângeri.

“Turneul a fost foarte bun, foarte placut, dar si teribil de obositor. Asa cum o arata si rezultatele inregistrate, nivelul a fost foarte echilibrat”, a declarat Marius Capusa, care a adaugat: “Cu un plus de atentie, puteam ajunge mai sus, insa ceea ce ma bucura cu adevarat este plusul de experienta inregistrat de elevii mei, marea majoritate urmând sa treaca, din toamna, la juniori 3”.

In grupa, CSS Bacau a pierdut cu 18-21 jocul de debut cu HC Bistrita si le-a câstigat pe urmatoarele doua, disputate cu CS Topoloveni si CS Romanat Caracal cu 28-26, respectiv 26-14. Clasati pe locul 2 in grupa, bacauanii au acces in grupa 1-8, unde, dupa un 17-20 cu CSM Ploiesti, au sustinut o partida extrem de disputata in compania celor de la Olimpic Mizil.

PUBLICITATE

Incheiat la egalitate, 27-27, jocul cu Olimpic Mizil a necesitat prelungiri, victoria revenind prahovenilor, cu 32-31.

“Contra Mizilului, am fost foarte aproape de victorie in timpul regulamentar si am cedat la limita in prelungiri. Daca am fi câstigat, jucam pentru locul 5. Asa, insa, am disputat doar finala pentru locurile 7-8”, a precizat prof. Capusa. Meciul pentru locul 7-8 a fost cedat de CSS Bacau cu 17-21 contra baimarenilor de la Extrem.

La turneul final de la Resita, gruparea bacauana a rulat urmatorul lot de jucatori: Stefan Tudor, Rares Uricaru, Florin Mihai Badica, Tibi Chereches, Cristian Andor, Cristian Ciobanu, Denis Dirlau, Vlad Tirisca, Mihai Turcu, Alex Ludu, Alessandro Maxim, Tudor Chifane, Eduard Romanet, Alex Macovei si George Dinu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ