Etapa a opta a Diviziei de Bacau la minifotbal a confirmat suprematia campioanei judetene Oz-Er Golden Boys. Lidera a dispus cu 9-3, duminica, de Gim Sport, ajungând astfel la cel de-al optulea succes la rând.

De notat debutul cu stângul al celor de la Copanex. Echipa lui Giani Capusa si Mindirigiu a cedat cu 3-2 in fata celor de la Ultra Boys, care s-au impus prin golurile marcate de Andrei Barbulescu, Vlad Aiacoboae “Gulie” si Gabi Vasilache.

Celelalte rezultate: Vointa TRC – Metro 0-5, Tiss – Aerospace 3-5, Deaf United – Orion Call 4-8. Partida dintre Play si Coriolan a fost amnata. In clasament conduce Oz Er Golden Boys, cu 24 puncte, urmata de Coriolan, cu 18 p si de Play, cu 13 p., ambele cu câte un joc in minus.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ