Duminica a pornit la drum o noua editie a Diviziei de Bacau la minifotbal. Sezonul 2015-2016 reuneste la start doar noua echipe, insa obiectivul general ramâne acelasi: o prezenta cât mai consistenta la turneele finale. “Din ce am vazut la jocurile primei etape, exista toate premizele ca si in acest an sa avem reprezentante cu pretentii justificate la fazele finale ale competitiilor nationale. M-a bucurat, totodata, si asistenta destul de numeroasa prezenta in tribune la etapa de debut”, a declarat organizatorul Diviziei de Bacau, Gheorghe Burleanu.

Prima lidera a campionatului este Tiss Bacau, insa este clar ca si in acest sezon, principalele abonate la titlu vor fi Golden Boys si Coriolan. De notat si un nume nou, “E Fix Body”, care propune, insa, nume cunoscute precum Andrei Intuneric, Gabi Boghian, Vasile Dobârceanu si Ciprian Dediu.

Iata rezultatele inregistrate duminica, in prima etapa desfasurata pe “sinteticul” de la “Aerostar”: Tiss -Deaf United 5-1, Gimsport Team- FC Coriolan 0-1, Golden Boys- Ravy Sports 4-1, Orion Call- E Fix Body 4-4. Copanex a stat.

PUBLICITATE

Programul rundei a doua (duminica 25 octombrie): Coriolan- Tiss, Gimsport Team- Ravy Sports, Deaf United- Copanex. Orion Call si Golden Boys nu vor evolua deoarece in acest weekend vor participa la turneul final al Cupei “Bergenbier”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ