Daca in fotbalul mare participarea echipei nationale la campionatele europene si mondiale a devenit de mult doar o speranta, in minifotbal România este una dintre principalele favorite la câstigarea celui mai ravnit trofeu la nivelul jucatorilor amatori.

Echipa noastra a reusit pâna acum câstigarea celor trei campionate europene organizate – Bratislava (2010), Tulcea (2011) si Chisinau (2012).

Zilele trecute, in orasul Rethymno de pe Insula Creta care va gazdui, in perioada 10-14 octombrie a.c. Campionatul European de Minifotbal, miniEURO Greece 2013, a avut loc si tragerea la sorti a celor 24 de echipe de pe batrânul continent.

PUBLICITATE

Echipele au fost repartizate in 6 grupe in urma carora se vor califica in fazele eliminatorii ocupantele primelor doua locuri din fiecare grupa si cele mai bune patru echipe clasate pe locul al treilea.

În urma tragerii la sorai, România, care s-a aflat în prima grupa valorica, este cap de serie in Grupa F si va intâlni in faza grupelor reprezentativele Croatiei, Sloveniei si Poloniei.

Celelalte grupe sunt: Grupa A (Grecia, Turcia, Italia, Lituania), Grupa B (Muntenegru, Moldova, Israel, Irlanda), Grupa C (Cehia, Germania, Cipru, Rusia), Grupa D (Slovacia, Kazahstan, Scotia, Austria), Grupa E (Bulgaria, Anglia, Tara Galilor, Spania).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ