Duminica, 5 iunie, baza sportiva „Play” din Sarata va gazdui prima editie a “Memorialului Florin Ganea” la minifotbal.

„Am considerat normal ca, dupa competitiile dedicate memoriei fostilor mei antrenori Mircea Nedelcu si Vasile Sosu, sa organizez si un turneu care sa evoce amintirea celui ce mi-a fost coleg ani de zile la FCM Bacau, Gica Ganea”, a declarat Ionut Vetrea, cel care a pus la punct toate detaliile “Memorialului Florin Ganea”.

Competitia va reuni la start opt echipe, in frunte cu Sporting Bacau, la care vor evolua si trei fosti coechipieri ai lui Ganea: Viorel Ignatescu, Giani Capusa si Florin Petcu. Lista participantelor este completata de Play Sport Cafe, E fix Body, Tiss, Casa Elmit, White Cafe, UPC si Floraria Cristina Veronesse.

Meciurile vor incepe la ora 10.00, iar premierea primelor trei clasate, dar si a celui mai bun portar si a celui mai bun jucator al turneului va fi efectuata de sotia lui Florin Ganea, Andreea.

„La Memorial si-au anuntat prezenta majoritatea jucatorilor care au evoluat alaturi de Gica Ganea la FCM Bacau in perioada 1997-2000. Totodata, tin sa precizez ca in aceasta vara la baza «Play» se va desfasura si Memorialul Nicu Alexa, care va fi organizat de Giani Capusa”, a mai spus fostul mijlocas al FCM Bacau, Ionut Vetrea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Ar fi nemaipomenit sa joace pentru Gica si Ciobanu Radu colegul lui de clasa care s-a tinut de cuvant si mai are un putin si distruge clubul Sporting. I-a luat aproape toti jucatorii asa cum i-a promis lui Gica pe cind mai era in viata. Lumea spune ca unii au plecat cu semnatura data pe crucea lui Ganea. Povesti de adormit oamenii in viata.

LĂSAȚI UN MESAJ