Golden Boys a ratat calificarea in “optimile” Champions League dupa loviturile de departajare

Comportare mai mult decât onorabila pentru Golden Boys, singura reprezentanta a Bacaului la prima editie a Ligii Campionilor la minifotbal desfasurata in weekend, la Maribor, in Slovenia.

Dupa primul loc in grupa, realizat in baza a trei victorii din tot atâtea meciuri, bacauanii au cedat la penalty-uri jocul pentru accederea in “optimile” competitiei.

PUBLICITATE

Sâmbata dupa-amiaza, in prima faza eliminatorie,Golden Boys a pierdut cu 7-6 (1-1 scorul la finalul timpului regulamentar) intâlnirea cu maghiarii de la Szigetszentmiklos BE4Pro.

Bacauanii au condus cu 1-0 gratie golului realizat de Titi Câmpanu, in min. 29, insa echipa din Ungaria a egalat prin Gelencser, in min. 34, ducând partida la penalty-uri.

In grupa, Golden Boys trecuse, pe rând, de bulgarii de la Plovdiv cu 7-1 (marcatori Panainte-2, Furtuna-2, Braescu, Romascanu si Ghius), cu 3-1 de muntenegrenii de la Sabornog (Matei si Braescu-2) si cu 7-1 de slovenii de la Siskarji (Ghius, Beceru, Dobos-2 si Romascanu- 3).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ