Foto: Partida dintre Ultra Boys si Gim Sport a fost una acerba. Foto: Razvan Bibire.

Federatia Româna de Minifotbal a dat publicitatii lotul care va reprezenta tara noastra la Campionatul European ce va avea loc in Muntenegru, in perioada 26-30 noiembrie.

In mod surprinzator, pe lista celor 15 nu se regasesc si cei doi bacauani care au cucerit titlul continental la ultima editie a Europenelor: portarul Gabi Cosa si jucatorul de câmp Sorin Ghius. Acesta din urma, autor al unui gol in ultima finala europeana, figureaza doar in lotul largit de 20, având sanse minime de a face deplasarea in Muntenegru! Absenta celor doi surprinde cu atât mai mult cu cât printre convocati regasim jucatori de valoare indoielnica sau chiar jucatori legitimati la echipe desfiintate!

Daca nu si-au gasit locul in lotul pentru Mini-Euro, Cosa si Ghius isi gasesc, in schimb, din plin locul la vice-campioana nationala de acum un an, Oz-Er Golden Boys Bacau. “Baietii de aur” domina autoritar Divizia de Bacau, invingând duminica, in etapa a sasea, cu 11-0 pe Deaf United si ajungand astfel la cel de-al treilea joc la rând fara gol primit. Urmaritoarea celor de la OZ-er, FC Coriolan, a marcat si ea de unsprezece ori duminica, trecând cu 11-3 (3-2 la pauza) de Orion Call, intr-un joc in care Corneanu a reusit cinci goluri.

PUBLICITATE

Rezultatele complete ale etapei a sasea a Diviziei de Bacau: Activ Bacau – Vointa TRC 2-5, Ultra Boys – Gim Sport 2-3, Tiss- Metro 2-3, Deaf United- Oz Er Golden Boys 0-11, FC Coriolan – Orion Call 11-3, Play- Aerospace 3-1. In clasament: 1) Oz-Er Golden Boys 18p., 2) Coriolan 15p., 3) Play 13p. Etapa viitoare (16 noiembrie): Aerospace- Coriolan, Oz-Er Golden Boys- Vointa TRC, Gimsport- Play, Orion Call – Tiss, Metro – Deaf United.

[wonderplugin_gallery id=”59″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ