Inca o victorie pentru lidera Diviziei de Bacau la minifotbal, Oz-Er Golden Boys. Si din nou fara gol primit. Duminica, in etapa a saptea a campionatului judetean, “Baietii de Aur” au surclasat cu 10-0 pe Vointa TRC, realizând en-plein-ul: sapte jocuri, tot atâtea succese.

“Si in acest sezon ne-am fixat obiective indraznete . Indraznete, dar realizabile. Oricum, le vom lua pas cu pas”, a declarat portarul campioanei bacauane, Gabi Cosa, care a dezvoltat ideea: “In primul rând, vrem sa câstigam din nou campionatul local.

Apoi, având in vedere ca sistemul de calificare la turneul final s-a modificat, trebuie sa obtinem o clasare in primele patru la turneul regional, eventual, sa cucerim titlul regional. In ceea ce priveste turneul final, nu putem uita ca acum un an am fost vice-campionii României, iar in vara ne-am aflat la… sapte metri de semifinalele Campionatului National”.

PUBLICITATE

Beneficiara unui proiect finantat de Consiliul Judetean in baza Legii 350/ 2005, intitulat “Dezvoltarea fotbalului amator si a minifotbalului in judetul Bacau” in valoare de 15.000 lei, Oz-Er Golden Boys continua sa reprezinte vârful de lance al minifotbalului bacauan.

“Proiectul de finantare nerambursabila ne-a permis achizitionarea de echipament sportiv, dar si participarea la competitiile nationale. Speram la o prezenta in semifinalele turneului final de anul viitor, astfel incât Bacaul sa fie din nou in careul de asi al Campionatului National”, a punctat Gabi Cosa.

Opinia unanima este ca, in 2014-2015, Oz-Er Golden Boys se bazeaza pe un lot superior ultimelor doua sezoane, iar nivelul calitativ mai poate creste, “Baietii de Aur” având in vizor câtiva jucatori de valoare, inclusiv come-back-ul, din primavara, al lui Ionut Furtuna.

Rezultatele etapei a saptea a Diviziei de Bacau la minifotbal: Copanex (care a inlocuit-o pe Activ)- Deaf United 7-3, Metro – Ultra Boys 0-2, Gimsport- Play 4-1, Aerospace- Coriolan 0-5, Oz-Er Golden Boys- Vointa TRC 10-0, Orion- Tiss 6-8.

In clasament: 1) Oz-Er Golden Boys 21p., 2) Coriolan 18p., 3) Gimsport 15p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ