Minifotbal

La finalul săptămânii trecute, Bacăul a găzduit cea de-a șaptea ediție a Cupei Transilvania la minifotbal.

Competiția a reunit un număr de zece echipe, care au însumat aproape o sută de fotbaliști de la sucursalele Băncii Transilvania: Sucursala Eroilor Cluj, Sucursala Zorilor Cluj, Sucursala Mărăști Cluj, o selecționată BT Cluj, Sucursala Oradea, Sucursala Mureș, Sucursala Alba, Sucursala Brașov, Sucursala Vaslui și, evident, organizatoarea, Sucursala Bacău.

Gazde bune, băcăuanii i-au impresionat pe oaspeți. Și la organizare, dar și la fotbal, trofeul rămânând „depozitat” la Sucursala din Bacău a Băncii Transilvania.

„Din punct de vedere organizatoric, toate echipele participante s-au declarat impresionate de condițiile oferite. Iar aici nu mă refer doar la bazele sportive care au găzduit meciurile – TNT și Dribling – ci și la locațiile care s-au ocupat de cazare, masă și banchetul final: EMD, Podul cu Lanțuri, respectiv Valhalla.

În ceea ce privește nivelul turneului, putem spune că în Bacău au fost prezente cele mai bune zece echipe din țară.

Pe scurt, un turneu final de Champions League”, a declarat portarul echipei gazdă, Marian Hagiu, căruia i s-au alăturat, în teren, Viorel Întuneric, Corneliu Mate, Ciprian Ungureanu, Bogdan Buculei, Florin Mocanu, Răzvan Păduraru, Adrian Albeiu, George Rotaru, Vasile Oprea și Gabriel Boghian.

Și pentru că învingătorii iau de obicei totul, băcăuanii (care s-au impus cu 6-1 contra Selecționatei BT Cluj în finala arbitrată de Florin Benea) au dat, totodată, și jucătorul turneului în persoana lui Răzvan Păduraru, dar și golgheterul competiției: Gabriel Boghian.

Altfel spus, banca ia, dar mai și dă.