Mai putini, dar mai buni. Acesta a fost principiul care a insotit organizarea celei de-a cincea editii a Cupei “Sarbatorilor de Iarna” la minifotbal. Desfasurata sâmbata si duminica, pe terenurile bazei Gepex Park, competitia a reunit la start primele trei clasate in Divizia de Bacau (Golden Boys, Coriolan, E Fix Body) si fruntasele altor campionate: Inter Conti Suceava, Taz Mannschaft Bucuresti, “Neata si Prietenii” Bucuresti, Fenix Piatra Neamt si Inter Traian Vaslui. Succesul a revenit gazdelor de la Golden Boys, care s-au impus in finala cu 2-1 in fata bucurestenilor de la “Neata & Prietenii”, echipa care ii are in alcatuire pe prezentatorul TV Dani Otil si pe trei dintre componentii nationalei României, multipla campioana europeana: Ursu, Vicente Toma si Brighiu. MVP-ul turneului a fost desemnat fostul divizionar A, Marius Dobos, care a marcat ambele goluri ale finalei ce a adus victoria lui Golden Boys. “A fost un turneu foarte reusit, cu meciuri care s-au ridicat la nivelul unei finale de campionat national”, a declarat portarul echipei Golden Boys, Gabi Cosa, care a fost si principalul organizator al competitiei.
Rezultatele celei de-a cincea editii a Cupei “Sarbatorilor de Iarna” Bacau:
Grupa A: Golden Boys- E Fix Body 7-3, Inter Traian Vaslui- Taz Mannschaft 1-2, Golden Boys- Taz Mannschaft 4-2, E Fix Body- Inter Traian 4-2, Golden Boys- Inter Traian 4-2, E Fix Body- Taz Mannschaft 7-1.
Grupa B: ‘Neata & Prietenii – Coriolan 4-1, Fenix Piatra Neamt – Inter Conti Suceava 4-3, “Neata & Prietenii- Inter Conti 4-3, Coriolan- Fenix 2-1, “Neata- Fenix 3-2, Coriolan- Inter Conti 1-2.
Semifinale: Golden Boys- Fenix 6-1, ‘Neata & Prietenii- E Fix Body 3-3, 5-4 dupa loviturile de la 7 metri.
Finala mica: E Fix Body- Fenix 5-4, 0-3 la masa verde deoarece bacauanii de la E Fix Body au folosit doi jucatori legitimati in Liga a II-a: Burca si Cainari.
Finala mare: Golden Boys- ‘Neata & Prietenii 2-1 (au marcat Dobos-2/ Ursu).

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

 1. Primele 3 clasate in divizia de Bacau?? Imi pare rău dar fx-body este abia pe locul 5!!! Competiția de minifotbal din Bacau este de toată jena, sunt numai 8 echipe înscrise in campionat si in curând vor rămâne doar 6 echipe. In rest, multă bafta!!!!

 2. Clasament Liga I
  # Echipa M P
  1 FC CORIOLAN Bacau 7 21
  2 GOLDEN BOYS Bacau 6 18
  3 TISS Bacau 7 12
  4 GIMSPORT TEAM Bacau 7 12
  5 COPANEX Bacau 7 10
  6 EFIXBODY 7 8
  7 RAVY SPORTS 7 3
  8 ORION CALL Bacau 6 1
  9 DEAF UNITED 4 0

 3. 1.Efix (cum zice si Ionut ) e pe locul 6 … deci nici vorba de top 3
  2.Inter Traian a fost in grupa B si Conti Suceava in A
  3.Efix l-au folosit pe Burca si in meciurile din grupa ;acolo de ce nu au pierdut cu 3-0 la masa verde la fel ca in finala mica??
  4.Oz-Er Golden au folosit si ei un jucator de Liga 2 pe Hurdubei
  Per total un turneu decent , un plus fiind participarea celor de la Neatza o echipa cu adevarat buna cu jucatori foarte talentati.

 4. Stiti de ce raman atat de putine echipe la acest campionat, pt ca si aici e “coruptie” se vrea doar castig (pt cel care organizeaza), arbitraj sub orice critica si mereu aceiasi echipa castiga! Apropo, sa nu vb de “fair paly”,ca nu exista !

 5. Organizatorii ar trebui sa spună ce au făcut cu banii de la consiliul județean? Unde sunt echipamentele care trebuiau sa le dea participanților? Unde sunt mingiile de fotbal? Sau doar oz-er beneficiază de aceste facilitați? Eu credeam ca sponsorizările s-au dat pentru toate echipele. Din aceasta cauza nu se înscriu mai multe echipe în campionat si probabil se vor mai retrage câteva echipe… Sau o sa fie situația penibila din campionatul trecut când 5 echipe erau trecute in Clasament fără ca ele sa existe. Dar nu are cine sa se sesizeze!!!

 6. Draga Cristi, ca sa-ti raspund la subiect, informeaza-te bine inainte sa deschizi gura, vezi ca nu au fost sponzorizari de la Consiliul Judetean, a fost un proiect pe sport de masa, prin care, Asociatia Club Golden Boys a venit in sprijinul unor echipe patricipante in campionatul de minifotbal, pentru care a avut drept de organizare pentru sezonul 2014-2015. Intreaba te rog reprezentantii echipelor clasate in primele 4 la finalul campionatului trecut, daca au primit echipament de joc, si anume, Orion Call (Claudiu Butacel), Gim Sport (Adi Gondac), Coriolan (Cezar Stratulat) si Oz-er Golden. Totodata, au mai fost inca trei randuri de echipament date la primele trei echipe clasate la Cupa Sarbatorilor de Iarma de anul trecut, in speta Design Construct Brasov, Tazmann Schaft Bucuresti si Agi Construct Buzau. Te rog sa verifici si sa te informezi bine, nu sa fii rautacios si sa arunci cu vorbe aiurea, asa cum fac multi, din invidie si rautate.

 7. Daca vrea cineva sa stea la o discutie deschisa, eu propun sa ne intalnim oricand si sa discutam fara nici o problema, si cu presa, si cu alti reprezentanti ai echipelor de minifotbal. Un lucru vreau sa-l scot in evidenta, valoarea unui grup este evidenta si nu a reusit nimeni sa-l distruga, desi s-a incercat acest lucru. De castiga aceeasi echipa de cativa ani? Pentru ca e cea mai buna (vezi si rezultatele de la nivel national, locul 5 la Timisoara, locul 2 la Hunedoara, locul 5 la Roman…). Acolo, la nivel natoinal, se vede adevarata valoare, si se pare ca aceasta echipa este recunoscuta de cei din tara cum ca ar fi cea mai buna din Bacau. Invidiosi, rautaciosi si frustrati sunt multi, dar noi nu facem altceva decat sa jucam minifotbal adevatat, din placere si pasiune, nu pe bani ca altii…

LĂSAȚI UN MESAJ