La prima sa participare in competitia KO, Golden Boys Bacau a ocupat locul al treilea dintr-un total de 64 de echipe

A pierdut un singur meci. Si acela doar dupa executarea loviturilor de departajare. In rest, Golden Boys Bacau a mers snur la Cupa României la minifotbal, desfasurata weekendul trecut, la Bistrita. O competitie-maraton, cu 64 de echipe (record) si pe parcursul careia “baietii de aur” ai Bacaului au jucat opt meciuri in trei zile.

In final, bacauanii au cucerit bronzul, impunându-se cu 4-3 (dupa ce fusesera condusi cu 1-3) in partida pentru locurile 3-4 contra baimarenilor de la VLD Transport.

PUBLICITATE

“Daca am fi avut lotul complet, am fi adus Cupa acasa. Din pacate, dupa primele doua jocuri din grupa nu am mai putut conta pe Sergiu Matei si Catalin Bracau, in timp ce Alex Chirila a lipsit pe toata durata turneului de la Bistrita. Oricum, suntem foarte multumiti de evolutia avuta, cu atât mai mult cu cât aceasta a fost prima noastra participare la Cupa României.

Personal, consider competitia de la Bistrita drept cel mai tare turneu national de minifotbal la care am participat vreodata”, a declarat capitanul bacauanilor, Gabi Cosa. In drumul spre finala mica, Golden Boys a trecut, printre altele, de campioana Politiei pe tara, IPJ Dolj, de Old Boys-ul fostului “belgian” Marius Mitu, dar si de colegii de la Coriolan Bacau. “Parcursul nostru a fost, cu adevarat, foarte dificil”, a precizat Cosa, care a fost recompensat si cu titlul de cel mai bun portar al intregii competitii.

Gabi Cosa si alti cinci colegi de la Golden Boys (Matei, Dobos, Panainte, Câmpanu si Bracau) nu au, insa, prea mult timp la dispozitie pentru a se bucura de trofeul cucerit la minifotbal. Sâmbata, 18 iunie, ei vor sustine meciul de “baraj” pentru promovarea in Liga a III-a. O vor face din postura de campioni ai judetului Neamt, cu Vointa Ion Creanga, alaturi de care au reusit in acest an eventul. Adversara de la “baraj”? Luceafarul MIhai Eminescu. Asadar, Ion Creanga impotriva lui Mihai Eminescu, pentru un “baraj” de… poveste.

Rezultatele obtinute de Golden Boys la Cupa României:

In grupa: 2-1 cu Vulturii Sibiu (marcator: S. Matei-2), 3-1 cu IPJ Dolj (S. Matei, Dobos, Panainte), 5-3 cu Cariocas Sibiu (Dobos, Câmpanu, Panainte, Vasilache, Morosanu).

“Saisprezecimi”: 2-1 cu Glissando Timisoara (Câmpanu, Dobos). “Optimi”: 2-2 cu Old Boys Bucuresti (Dobos, Panainte) si 3-1 la 7 metri. “Sferturi”: 1-1 cu Coriolan (Braescu) si 2-1 la 7 metri.

Semifinale: 0-0 cu River Plate Bistrita si 2-3 la 7 metri.

Finala mica: 4-3 cu VLD Transport Baia Mare (Dobos-2, Panainte, Vasilache).

Lot Golden Boys: Gabi Cosa- Bogdan Manoila, Sergiu Matei, Catalin Bracau, Marius Dobos, Bebe Braescu, Titi Câmpanu, Gabi Vasilache, Vlad Morosanu, Ionut Panainte, Costin Lupu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Normal ar fi fost ca in subtextul acestui articol,sa se acorde cateva cuvinte si evolutiei rivalei din campionat,dar ce mai e normal in zilele noastre?!

  2. Pentru Daniel: pai rivala din campionat a fost eliminata de Golden Boys…scrie si in articol…sau poate ca aia de la Coriolan au obtinut un rezultat mai bun? Te pomenesti ca or fi luat chiar Cupa Romaniei si s-a omis asta? Roade oftica in voi…Ce zici, asta i normal pt. zilele noastre?

LĂSAȚI UN MESAJ