Timp de trei zile, minifotbalul a facut legea in centrul Bacaului. In parcarea din fata hotelului Decebal, 32 de echipe de minifotbal s-au intrecut intr-o faza regionala a Cupei Prieteniei la minifotbal, o competitie organizata de sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal si Federatia Româna de Minifotbal.

Vineri si sâmbata au avut loc meciurile eliminatorii iar duminica s-au desfasurat sferturile, semifinalele si finala. Intre cele 32 de echipe participante, pe lânga cele din Bacau au participat si team-uri din Suceava, Piatra Neamt, Podu Turcului, Gura Vaii, Gârleni, Adjud si Bogdanesti.

Dintre acestea, patru echipe (Moldocor Piatra Neamt, Bilka Gârleni, Orion Bacau si Golden Boys Bacau) s-au calificat pentru turneul final ce se va desfasura la Bucuresti.

Câstigatoarea competitiei de la Bacau a fost Golden Boys Bacau, care s-a impus in finala de duminica seara cu scorul de 5-2 in fata celor de la Orion Bacau.

Echipa câstigatoare a turneului national va merge la meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal din Franta din 2016.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ