Complexul Play din Sarata a gazduit, zilele trecute, prima editie a Cupei Firmelor la minifotbal. Competitia s-a bucurat de prezenta a sase echipe, Copanex, White Cafe, Floraria Cristina Veronesse, Nordic Vector, Bilka si SC Romdyl, care au fost impartite in doua grupe.

Prima laureata a Cupei Firmelor a fost Floraria Cristina Veronesse, care a dispus in finala cu 6-2 de White Cafe. Jucatorul turneului a fost desemnat Alex Negru, titlul de cel mai bun portar revenind lui Ionut Gurnut, ambii de la echipa câstigatoare.

“Pe viitor, intentionez ca aceasta competitie sa aiba, anual, câte patru editii: primavara, vara, toamna si iarna”, a declarat organizatorul Ionut Vetrea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ