Golden Boys Bacau pleaca in aceasta seara, spre Maribor (Slovenia), acolo unde vineri incepe prima editie a Ligii Campionilor la minifotbal

Mult a fost, putin a mai ramas. Vineri, la Maribor, in Slovenia, debuteaza prima editie a Ligii Campionilor la minifotbal, competitie ce reuneste la start 68 de echipe din 23 de tari. Bacaul va fi reprezentanta de Golden Boys, care a fost repartizata in grupa Q.

O grupa din care mai fac parte muntenegrenii de la TB Sabornog, bulgarii de la KCM AD Plovdiv si, mai nou, reprezentanta Sloveniei, Siskarji. Aceasta din urma a fost inclusa in grupa Q ca inlocuitoare a campioanei Belgiei, Sixte Brain. Bacauanii vor pleca spre Maribor in aceasta seara, deplasând urmatorul lot: Gabi Cosa si Bogdan Ciobanu- portari; Sergiu Matei, Ionut Panainte, Tibi Beceru, Costin Lupu, Bogdan Manoila, Marius Dobos, Titi Câmpanu, Bebe Braescu, Florin Romascanu, Sorin Ghius si Ionut Furtuna.

PUBLICITATE

“Suntem un grup unit, iar obiectivul nostru este de a ajunge cât mai sus in fazele competitiei, poate chiar in primele opt”, a declarat capitanul Golden Boys, Sergiu Matei. “Intr-adevar, contam mult pe coeziunea dintre noi. Asta ne-a si ajutat sa obtinem rezultate bune de-a lungul anilor. Asteptam cu nerabdare startul Ligii Campionilor”, a adaugat “veteranul” lotului, Florin Romsacanu.

Golden Boys va debuta in grupa vineri dimineata, de la ora 11.00, atunci când o va intâlni pe KCM AS Plovdiv. Tot vineri, de la ora 16.00, “baietii de aur” ai Bacaului vor juca impotriva muntenegrenilor de la Sabornog, pentru ca sâmbata dimineata, de la ora 9.00 sa o aiba ca adversara pe reprezentanta gazdelor, Siskarji. Meciul cu Sabornog si cel cu Siskarji vor putea fi urmarite live-stream pe site-ul Federatiei Europene de Minifotbal.

“Faptul ca bacauanii vor putea fi cu ochii pe noi ne motiveaza si mai mult. Vrem sa reprezentam cu cinste Bacaul, mai ales ca vom incheia si un parteneriat cu municipalitatea”, a afirmat portarul Golden Boys, Gabi Cosa, care vede un avantaj in faptul ca aceasta prim editie a Ligii Campionilor se va desfasura pe terenuri cu iarba naturala si nu sintetica:

“Suntem obisnuiti cu gazonul natural si cred ca acest lucru va fi un atu pentru noi”. Merita notat si faptul ca, indiferent de rezultatele din grupe, toate echipele participante au obligata de a ramâne la Maribor pâna duminica seara, atunci când prima editie a Ligii Campionilor isi va desemna câstigatoarea. Care va fi aceea, ramâne de vazut. Mult a fost, putin a mai ramas.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Daca erau baietii de aluminiu ar fi insemnat probabil ca sunt o echipa….usoara. Dincolo de glume, care fac bine fotbalului chiar daca unii (patroni, presedinti, antrenori, jucatori) il iau mai mult in gluma, ca sa nu zic chiar la misto, e bine ca Bacaul are o echipa in Liga Campionilor fie ea si de minifotbal. Bafta baieti, de aur sau de ce ati fi voi

    • Cel mai important e sa nu “rugineasca”… Acest gen de fotbal scot in evidenta romanii, deoarece sunt talentati. Noi stam prost la refacere, preparatori, medicamentatie (necesare la fotbalul mare), unde altii chiar exagereaza, dar fiind vorba de bani, pentru ei nu conteaza…

LĂSAȚI UN MESAJ