Bacaul va fi reprezentat la turneul final al Campionatului National de minifotbal, ce se va desfasura in acest weekend, la Arad, de Coriolan. Bacauanii au fost repartizati in grupa cu AEM Timisoara, Fan Courier Zalau si “Neata si Prietenii”, echipa bucuresteana in care evolueaza si prezentatorul Antenei 1, Dani Otil. Din pacate, la Arad, Coriolan nu va putea conta pe serviciile a doi jucatori de baza: Gabi Bojescu si Gabi Boghian. Primul se afla in concediu, la Eforie Nord, iar cel de-al doilea nu poate efectua deplasarea din cauza problemelor de serviciu.

“Imi pare rau ca nu voi fi alaturi de baieti, dar le voi tine pumnii. Sincer, nu am crezut ca vom reusi sa ne calificam, asa ca mi-am luat bilet la mare exact in perioada turneului final”, a marturisit liderul Coriolanului, Gabi Bojescu. Echipa lui Bojescu, Puscasu, Boghian si Maghinici si-a câstigat dreptul de a participa la turneul final ca urmare a locului 3 obtinut recent la Campionatul Regional Nord-Est de la Iasi.

In Copou, Coriolan a avut un parcurs foarte interesant, patru din cele sase jocuri disputate incheiindu-se la egalitate, mereu cu acelasi scor, 1-1 si fiind decise la loviturile de departajare! Dupa ce au pierdut cu 0-5 primul meci din Grupa B, cu Adistal Suceava, bacauanii au surclasat cu 5-1 pe Moldocor Piatra Neamt si au remizat, 1-1 cu Arena Buzau, in fata careia s-au impus la 7 metri.

PUBLICITATE

In “sferturi”, Coriolan a terminat la egalitate, 1-1 cu Bronx Galati, câstigând din nou la loviturile de departajare, pentru ca in semifinale, dupa inevitabilul 1-1 cu E-On BS Iasi, sa cedeze la loviturile de la 7 metri. Bojescu si Compania si-au luat revansa in finala mica, unde au dat peste o alta reprezentanta a gazdelor, Auto Driver Iasi si de care au trecut in urma loviturilor de departajare, dupa ce la finalul timpului regulamentar, tabela indica “eternul” 1-1.

Cealalta formatie bacauana prezent la Campionatul Regional Nord-Est, Oz Er Golden Boys s-a oprit in “sferturi”, fiind invinsa cu 1-2 de E-On BS Iasi, dupa un meci cu cântec, in care nu i-a putut folosi pe Dobos (accidentat), Gândulescu (prezent la “barajul” pentru C Speranta Raucesti- Unirea Mircesti) si, mai ales, pe Adi Hurdubei, plecat in pregatiri cu prim-divizionara Astra Giurgiu.

“In conditii normale, am fi mers mai departe, insa asa a fost sa fie. Ceea ce ma bucura este ca Bacaul va avea o reprezentanta la Arad, pe Coriolan, careia ii doresc mult succes”, a declarat portarul celor de la Oz-ER Golden Boys, Gabi Cosa, care este si organizatorul Campionatului Judetean de Minifotbal al Bacaului.

In fine, la Cupa României desfasurata la Roman, echipele bacauane Gim Sport si Orion nu au reusit sa atinga fazele finale. Gim Sport a ajuns in “sferturi”, unde a fost eliminata cu 3-1 de finalista Glissando Timisoara, in timp ce Orion s-a oprit in grupe, ratând calificarea la un punct, in duelul cu Dinamo Iasi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ