Seara de joi va fi una încărcată de emoție și pentru invitați, și pentru organizatori, dar mai ales pentru finaliștii Galei Premiilor Comunității Băcăuane, organizată de Fundația de Sprijin Comunitar (FSC) în Pavilionul de evenimente „Levisticum”, începând de la ora 18.00.

Vor fi premiate firmele, organizațiile/instituțiile și persoanele care s-au dovedit cele mai active anul trecut și ale căror acțiuni sau proiecte au ajutat în mod semnificativ comunitatea. Nominalizările au fost făcute on-line de băcăuani, după care juriul a evaluat proiectele nominalizate și, în baza criteriilor stabilite de regulament, a acordat puncte. Adunate, acestea au decis cine sunt finaliștii. Va exista și un premiu de excelență, pentru care propunerile au venit din partea juraților. Programul Galei Premiilor Comunității Băcăuane va fi plin de surprize și momente fierbinți: licitații, tombole, recitaluri etc.

Între obiectele donate pentru licitație se află o minge de handbal purtând semnătura celui mai bun pivot al lumii, Crina Pintea (foto), originară din Stănișești, al cărei preț de pornire va fi de 2.000 de lei. O altă minge, de la Campionatul European din 2018, cu semnăturile handbalistelor din Echipa Națională a României în frunte cu Cristina Neagu, va fi licitată de la 4.000 de lei.

Tombola cu bilete va oferi invitaților șansa de a obține servicii de înfrumusețare, ședințe foto, vouchere de cumpărături, servicii medicale, un sejur în zona Parcului Natural Bucegi etc. Toți banii obținuți din vânzarea biletelor și a obiectelor licitate vor fi folosiți de FSC pentru susținerea programelor sociale destinate copiilor, familiilor și vârstnicilor aflați în dificultate.