Peste 3.000 de oameni au participat, duminica, la inaugurarea stadionului din Cleja si dezvelirea placii comemorative de pe Monumentul Eroilor, placa inscriptionata cu numele pilotului Mihai Pal.

Invitati speciali au fost Gabriel Vlase, deputat PSD, Dorian Pocovnicu, subprefectul judetului, Ionel Floroiu, vicepresedintele CJ, Valerica Vrajescu, comandatul Flotilei 95 Aeriana si Paul Timofte, presedintele Asociatiei “Cultul Eroilor”.

Evenimentul a inceput la ora 13 cu intonarea Imnului National, ridicarea drapelului si un cuvânt de deschidere tinut de primarul Ion Joca. A fost dezvelita si sfintita placa comemorativa, dupa care au urmat discursurile oaspetilor si depunerea de coroane.

PUBLICITATE

Momentul in care au aparut cei 30 de copii imbracati in costume populare, având flori si stegulete in mâini a fost de-a dreptul emotionant. A doua parte a manifestarii a fost dedicata inaugurarii stadionului care va purta numele “Mihai Pal”, in amintirea pilotului nascut in Cleja.

Dupa taierea panglicii, acompaniati de fanfara militara, sportivii au dat ocol terenului, iar oficialii au fost poftiti in tribuna. Dupa sfintire, a urmat cel mai spectaculos moment, unul pe care locuitorii nu-l vor uita usor: deasupra stadionului a aparut un avion care a facut câteva ture si din care a sarit parasutistul Catalin Botezatu.

Menirea acestuia a fost sa aduca mingea pentru meciul nr. 1. In aplauzele multimii, obiectul a fost inmânat primarului, apoi arbitrului care a fluierat inceputul meciului demonstrativ care a incheiat sarbatoarea de la Cleja.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ