Programată la finalul săptămânii, etapa a treia a Ligii Zimbrilor își va avea uvertura azi, la Baia Mare, gazda confruntării dintre Minaur și CSM Bacău. Băimărenii lui Alexandru Sabou vin după victoria clară, repurtată cu 44-22 sâmbătă, acasă, îin turul inaugural al Cupei EHF contra bulgarilor de la Lokomotiv Gorna Oryahovitsa.

Băcăuanii, în schimb, nu traversează o perioadă fastă. Și nu atât din cauza celor două înfrângeri suferite până acum în campionat împotriva Stelei și a lui Dinamo, cât în special din pricina problemelor de lot.

Concret, cei trei jucători transferați în vară de CSM, Dospinescu, Orjonikidze și Costea continuă să nu poată fi folosiți din motive bugetare care țin de contrele dintre Primărie și conducerea clubului.  În aceste condiții, la Baia Mare, „CSMeii” se vor prezenta, ca și la jocurile precedente, cu doar trei jucători de câmp pe banca de rezervă!

Va fi greu, normal, atât timp cât nu putem face schimbări. Tot ce pot spune este că noi ne vom lupta, forjând același nucleu ca și în meciul cu Dinamo. Sper să rezistăm fizic”, a declarat antrenorul CSM Bacău, Sandu Iacob.PUBLICITATE