Curtea interioara a Colegiului „Ferdinand I” va gazdui sâmbata seara un concert de exceptie, sustinut de Mihai Godoroja si formatia sa, „Blue Spirit”. Evenimentul este organizat de Asociatia „Alumni Ferdinand”, a absolventilor prestigioasei institutii de invatamânt si se desfasoara sub genericul „De ce place rock-ul”. Pe lânga concertul in sine, va avea loc si o dezbatere libera pe marginea fenomenului muzical de gen Godoroja va concerta de la ora 19.00, iar in deschidere, de la ora 17.00, pe scena vor evolua elevi ai Colegiului, in diverse programe artistice.

Intrarea la spectacol este gratuita, dar manifestarea are si scopul strângerii de fonduri din donatii, menite sa ajunga in Fondul Elevilor Silitori, dedicat elevilor buni si foarte buni din cadrul colegiului, dar care au situatii materiale mai putin confortabile, o alta initiativa a Asociatiei „Alumni Ferdinand”. Se pot obtine si invitatii VIP, contra sumei de minim 100 lei, ce asigura un loc pe scaun si un DVD cu autograf din partea lui Mike Godoroja. Totodata, manifestarea este un bun prilej de a deveni membru al Asociatiei absolventilor „Alumni Ferinand”, iar relatii in acest sens se pot obtine prin intermediul adresei de e-mail alumnitrezorier@gmail.com.

Asociatia „Alumni” isi propune sa dezvolte si sa consolideze comunitatea puternica a absolventilor, sa ii ajute si, la rândul ei, sa le ceara ajutorul in atingerea obiectivelor sale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ