Week-end-ul trecut, in Bacau, s-au decernat cele mai importante premii din industria muzicala la cea de a saptea editie a galei “Romanian Top Hits”. Vedetele au fost intâmpinate pe covorul rosu de JO (finalista X Factor) si Mc Nino.

Fiecare interpret a fost nevoit sa faca o demonstratie de voce “live” si sa dea un autograf pe banner-ul cu sponsori, inainte de a merge in culise. Chiar daca Dj Sava, Amna sau Ionel Istrate au petrecut mult timp dând autografe, iar Connect-R chiar s-a lasat pupat pe obraz de o fana, au fost si artisti precum Puya sau Carla’s Dream care i-au ignorat pe toti cei prezenti.

Mai mult, interpretul de la Carla’s Dream a fost singurul care a fost insotit intreaga seara de doi bodyguarzi si a refuzat sa interactioneze chiar si cu colegii sai de breasla. Artistii care au primit cele mai multe aplauze din partea publicului au fost Connect-R, Andra, Puya, Nicole Cherry, Dj Sava & Misha si Pepe.

La polul opus s-a aflat interpretarea celor de la Trooper, o formatie consacrata româneasca de heavy metal, care nu a fost pe placul celor mai multi bacauani. Cele doua seri de specacole nu au fost insa lipsite de incidente. Cea mai mare gafa apartine unei noi venite in industria muzicala româneasca, Lara Moco, care i-a salutat pe cei veniti sa o intâmpine cu un sigur ”Buna seara, Brasov!”.

O groapa mascata sub covorul rosu le-a dat de furca vedetelor pe tocuri. Roxana Nemes si Juju s-au dezechilibrat iar prezentatoarea JO a deschis prima seara a premiilor cu o cazatura in toata regula. Probleme au fost si in ceea ce priveste organizarea tehnica a festvalului. Cei doi prezentatori de la Radio Zu, Razvan Popescu si Flick, i-au sfatuit pe cei de la sonorizare sa urmeze cursurile unei scoli de televiziune iar Xonia a cântat pe intuneric in prima zi a Romanian Top Hits.

Pe scena de anul acesta au cântat si doua interprete din Bacau, Lorena Ilie si Mariuca Bursuc, eleve la CN “Gh.Vranceanu”, care au incalzit publicul inainte de urcarea pe scena a nominalizatilor. Evenimentul organizat de “Music Award’s Company” in colaborare cu Primaria Municipiului Bacau a costat nu mai putin de 450.000 de lei, din care 90.000 au fost distribuiti echipamentului scenotehnic, care a lasat de dorit.

Câstigatorii editiei din acest an sunt:

PUYA – Best Hip Hop 2013
RED BLONDE – New Act Top Hit 2013
PEPE – Best Boys Act 2013
ELENA GHEORGHE & GLANCE – Featuring Top Hit 2013
DEEPCENTRAL – Bands Top Hit 2013
CONNECT-R – Boys Top Hit 2013
ARANDO MARQUEZ, CONNECT-R, RAPINON PRODUCTION – Artist & Label Music 2013
DIRECTIA 5 – Vodafone Live Music
LOREDANA – Artistul Anului 2013 in Romania – din partea RTH & Music Awards TV
ROXANA NEMES – Best Girl Act 2013
MORANDI – Best Romanian International Artist 2013
DJ SAVA – DJ TOP HIT 2013
ANDRA – Girls Top Hit 2013
MARCEL PAVEL – Best Live Act 2013
NICOLE CHERRY – New Artist Of The Year 2013
VOLTAJ – Pop Rock Top Hit 2013
NAGUALE & KAZIBO Music – Best Club Show 2013 – din partea RTH & Radio ZU
CARLA’S DREAMS feat INNA – ROMANIAN TOP HIT 2013 (premiul anului)

Madalina Gheta

+ Galerie FOTO: Romanian Top Hits, ziua intai
+ Galerie FOTO: Romanian Top Hits, ziua a doua

Anunțuri publicitare