Mihaela Iordache Farcaș a lansat „Dragă Românie”

  Interpreta de muzică populară Mihaela Iordache Farcaș a lansat de curând un cântec și un videoclip dedicat Centenarului Unirii. „Dragă Românie” vine la șase ani de la lansarea primului album al comăneștencei Mihaela Iordache Farcaș, album intitulat „Asta-i hora mare”.

  „Sunt bucuroasă să aduc în dar României, un cântec patriotic , în respect pentru înaintașii noștri care au realizat prin sacrificiul suprem, România Mare.

  Un cântec dedicat centenarului, acestui an cu însemnătate istorică deosebită, împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, un motiv de sărbătoare, dar și un prilej de gândire, pentru fiecare român de azi”, au fost primele cuvinte ale Mihaelei cu privire la noul cântec care este un omagiu în memoria celor ce s-au jertfit pentru țara noastră. Versurile emană pozitivitate, ne îndeamnă a ne păstra în unitate, a ne bucura de țara noastră și de tot ce avem drag și sfânt. Textul reunește sentimentul de mândrie cu identitatea națională.

  Acompaniamentul muzical și orchestrația acestui cântec au fost materializate împreună cu maestrul dirijor Vitalie Dorin și Orchestra Rapsozii Moldovei din Chișinău. Linia melodică este scrisă de rapsodul comăneștean Ion Olteanu, mare instrumentist din generația lui Ion Drăgoi. Versurile sunt scrise de Mihai Pascar, iar videoclipul a fost realizat de Media Tab – Mihai Tăbăcaru.

  „Indiferent de tot ce ne desparte, suntem români, iar odată cu acest cântec sper să ne întâlnim cu fiorul și mândria de a fi român și să privim încrezători spre viitor! Post ușor și timp binecuvântat , vă doresc, sărbători frumoase cu toți cei dragi aproape”, a mai spus Mihaela Iordache Farcaș.

  Alte articole