1 martie 2024
SportMihaela Cambei - triplă campioană europeană la haltere

Mihaela Cambei – triplă campioană europeană la haltere

Aseară, la Arena Sofia din Bulgaria, Mihaela Cambei a făcut istorie pentru haltere și pentru România, devenind triplă campioană europeană și calificându-se pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Atmosfera a fost electrică, iar Imnul României a răsunat cu mândrie în sala de competiție.

Sportiva noastră a impresionat în cadrul Campionatelor Europene de Seniori, care au servit și drept Competiție de Calificare Olimpică pentru Paris 2024. Mihaela a cucerit nu mai puțin de trei medalii de aur, stabilind în același timp două recorduri europene. Performanța ei excepțională a fost întâmpinată cu aplauze și emoții de către suporterii români.

La totalul olimpic, Mihaela Cambei a ridicat impresionanta greutate de 199 de kilograme, stabilind un nou record european atât la categoria Seniori, cât și la U23. La smuls, a reușit să ridice 90 de kilograme, în timp ce la stilul aruncat și-a depășit propriul record cu 109 kilograme.Cu această performanță notabilă, Mihaela a adus bucurie în inimile compatrioților săi, iar mesajele de felicitare au început să curgă. “Felicitări, Mihaela! Suntem foarte mândri de tine!”, au transmis fanii pe rețelele sociale.

De asemenea, aprecierea meritată merge și către antrenorii Mihaelei, Gheorghe Maftei și Cristina Maftei, care au contribuit la pregătirea meticuloasă a sportivei pentru această competiție de excepție. Mulțumiri speciale au fost adresate și antrenorilor de lot, Calancea Valeriu, Adrian Ionescu, și întregului staf al Federației de Haltere pentru susținerea acordată.

“Oneștiul va fi oficial la Paris”, anunță CSM Onești, subliniindu-se orașul natal al campioanei și faptul că Mihaela Cambei va reprezenta cu mândrie România la Jocurile Olimpice din 2024. O performanță care rămâne să fie sărbătorită și să inspire generațiile viitoare de sportivi români.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri