Miercuri, la ora 10.00, in sala mare a Consiliului Judetean (CJ), va fi semnat contractul pentru executia variantei ocolitoare a municipiului Bacau.

Vestea a fost data de Dragos Benea (foto), presedintele CJ, la inceputul sedintei de luni. La eveniment este asteptat Victor Ponta, prim-ministrul României. Contractul va fi semnat de reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale si ai firmei Eko Insaat Ve Tic AS.

Semnarea contractului va avea loc in Bacau „deoarece este un moment foarte important si pentru municipiul Bacau, si pentru judet”, a declarat Dragos Benea.

Lucrarea a fost scoasa la licitatie in aprilie 2013, dar abia in februarie 2015 a existat un câstigator final deoarece rezultatul a fost contestat de doua ori in instanta. Soseaua de centura va fi construita in 24 de luni de la data semnarii contractului si va avea 30,7 km.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

 1. gata,aproape ca este gata si soseaua de centura.cit de mincinosi pot sa fie jigodiile psd-iste.dar de fapt la ce vine plagiatorul la Bacau? oare nu are pic de rusine la cum arata jud Bacau.cit despre benea ,parca-i viu.

 2. Felicitari, un mare suuces…felicitari dlui Benea , chiar daca veti arunca acum cu pietre . Daca un om nu este interesat , nimic nu se face..dar daca exista interes pentru a face ceva bun , trebuie sa felicitam pe cei care au facut-o . O pesedista !

 3. Mai Dragos de ce nu mergi tu putin in vizita temporar la colegii tai puscariabili din PSD?
  Cand ne lasi in pace prietene?
  Suntem satuli de voi pana peste cap!!!
  Poate se sesizeaza cineva si la contractele pe care le incheie taticutu cu primariile de prin judet si toate manevrele destepte pe care le combinati sa va trimita in vacanta ca sigur ati obosit!
  Sa traiti bine !!!

 4. tovarasa diana,lasa-ne cu psd-ul,sa-ti fie rusine tie ,psedistilor si plagiatorului de pinochio.sa nu mai zici la nimeni ca simpatizezi cu partidul care a facut cel mai mult rau acestei tari in ultimii 25 de ani,si aici ma refer la tov .iliescu ,cancerul politicii psdiste

LĂSAȚI UN MESAJ