Elevii claselor a V -a A, a V-a B si a VI-a C din Scoala „Ion Creanga” Bacau, insotiti de profesorii lor Andra Gavrila, Daniel Popa si Cristian Popa, au desfasurat o activitate de ecologizare in zona Selgros – Lazaret!

Elevii, inarmati cu manusi si saci de menaj, au curatat o zona considerabila, in care multe gunoaie, peturi, televizoare, chiuvete etc. au fost aruncate de cetateni nu foarte iubitori de natura.

Ulterior, sacii plini cu gunoaie au fost transportati la tomberoanele din apropiere, toata activitatea, inclusa in programul „Saptamâna Altfel”, fiind realizata doar cu efortul personal al elevilor si profesorilor.

PUBLICITATE

Scoala altfel SITE galerie (3)

A fost o actiune organizata pentru elevi, care au inteles astfel cât de important este sa pastreze spatiului verde in conditii naturale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ