Scena Festivalului Mamaia a reprezentat si reprezinta o atractie deosebita, in special pentru participanti. Si pentru ca talentul nu are vârsta, mirajul acestei scene, in varianta junior – Mamaia Copiilor, atrage an de an numerosi competitori la concursurile de calificare in faza finala.

Saptamâna trecuta, la Bucuresti, a avut loc semifinala acestui concurs, care a desemnat cei mai buni copii din România, repartizati in patru categorii de vârsta. Acestia vor concura intre 18-24 iulie in finala Festivalului Mamaia Copiilor 2016.

La categoria 7-9 ani, Stefania Iustina Custura (foto) din Letea – Veche, Bacau, si-a realizat visul de a se afla printre primii douazeci cei mai buni copii din tara. Micuta noastra artista a interpretat melodia „Noi, copiii” a compozitorului Viorel Gavrila.

Aceasta este a doua calificare pentru Stefania in faza finala a festivalului Mamaia Copiilor, dupa ce, anul trecut, ea a participat la aceeasi categorie de vârsta, dar la sectiunea Folclor, fiind de altfel singura interpreta din Moldova recompensata cu un loc pe podiumul festivalului.

Pentru Stefania, eleva in clasa a II-a la Colegiul National de Arta „George Apostu” Bacau, aceasta calificare incununeaza efortul unei pregatiri asidue alaturi de prof. Marinela Potârniche, inspector de specialitate, si Viorel Gavrila, compozitor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ