A sunat din nou, astăzi, tradiționalul clopoțel de începere a noului an şcolar 2020-2021! Tuturor copiilor din judeţul Bacău care au început astăzi un nou an şcolar, le doresc spor la învăţătură, mult succes şi realizări maxime, fie că sunt la grădiniţă, şcoală sau liceu!

Le mulţumesc cadrelor didactice pentru efortul şi tenacitatea de care, sunt sigur, vor da dovadă şi în acest an, mai dificil ca niciodată, pentru buna pregătire a tinerei generaţii!
De asemenea, le sunt alături și părinţilor şi bunicilor copiilor băcăuani, în strădania lor de a le oferi toate cele trebuincioase pentru un an şcolar plin de împliniri!
Adresez sincere felicitări îndeosebi copiilor care au pășit pentru prima dată pragul în „Țara Cunoștințelor”. Primul clopoțel, cel care anunță începerea unui nou an școlar, a avut și va avea mereu o însemnătate deosebită pentru fiecare dintre noi, indiferent că ne referim la elevi, părinți, bunici sau cadre didactice.
Prima zi de școala a adus, ca întotdeauna, emoție, bucurie, speranță și multe așteptări. Prima zi de școală este întotdeauna un nou început, care se asociază cu primul sunet de clopoțel, primul învățător, primul ghiozdan și foarte multe emoții. Este o lume nouă, plină de tainele învățăturii și ale cărților. Le doresc tuturor elevilor din clasa întâi un început de bun augur, sănătate, minte ageră, sete de carte și numai note bune.

Nu în cele din urmă, felicit cadrele didactice și părinții cu prilejul începutului noului an şcolar, un eveniment important în viața copiilor, dorindu-le multă răbdare, putere și înțelepciune pentru a crește și educa personalități adevărate și caractere puternice!

Noul an şcolar este o nouă provocare pentru toţi cei implicaţi, mai ales în condițiile pandemiei din această perioadă. Ca de obicei, voi susține elevii băcăuani în nobilul scop al învăţării şi deprinderilor obiceiurilor sănătoase, care-i vor pregăti pentru viitoarele reuşite şi provocări ale vieţii.
Le urez mult succes în noul an şcolar, deopotrivă copiilor, dascălilor, părinţilor şi bunicilor!

Senator PSD Bacău,
MIRON SMARANDACHEPUBLICITATE